Hovenier Capelle aan den IJssel

Onze firma Groeneweg Tuinaanleg is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in exclusieve tuinarchitectuur en tuinaanleg. We beschikken over een schat aan ervaring, opgebouwd als Hovenier Capelle aan den IJssel e.o. Onze werkwijze is anders dan de meeste tuinarchitecten. Zo krijgt u van Michael Rietdijk een echt getekend design. U kunt voor verschillende soorten exclusieve tuinaanleg terecht bij firma Groeneweg Tuinaanleg.

Exclusieve Hovenier Capelle aan den IJssel

Tuinarchitect Rotterdam is ontstaan om u een unieke inkijk te geven in de werkwijze van Groeneweg Tuinaanleg. We zijn een klein dynamisch bedrijf met ruim 40 jaar ervaring en luisteren naar de wensen van u als klant. Zo heeft u vanaf het eerste gesprek maar met een persoon te maken, namelijk Michael Rietdijk.

Wat verwacht u van uw tuinarchitect en
Hovenier?

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht. Wij bieden onze klanten hetzelfde. We beschikken over een schat aan ervaring als hovenier en we werken zeer specialistisch waar nodig. Ook zijn we bereikbaar voor elke tuinwens. Kortom bent u op zoek naar een Hovenier? Tuinarchitect Rotterdam is u graag hierbij van dienst.

Tuinarchitect en Hovenier 

Michael Rietdijk is naast hovenier ook tuinarchitect. Vanaf scratch of juist met respect voor bestaande elementen gaat hij aan de slag met potlood en papier om tot een gewenst resultaat te komen. Dat maakt hem als tuinarchitect Rotterdam ook een allround Hovenier die door voor kleinschaligheid te blijven kiezen, zowel specialistisch, alsmede betaalbaar is.

hovenier-capelle-aan-den-ijssel
Hovenier Capelle aan den IJssel

Bekijk ook eens onze promotiefilm waar u voorbeelden van ons werk kunt zien in 1,5 minuut.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere websites. Bekijk ook eens onze websites voor:

 

Klik hier voor de website:

Tuinarchitect Rotterdam

Klik hier voor de website:

Hovenier Rotterdam

 

Wenst u een afspraak met ons te maken? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of stuur ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook met ons bellen  voor een persoonlijk gesprek 010-4750654