Hovenier Rotterdam

Firma Groeneweg Tuinaanleg is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in exclusieve tuinarchitectuur. We beschikken over een schat aan ervaring, opgebouwd o.a. als Hovenier Rotterdam. Onze werkwijze is anders dan de meeste tuinarchitecten. Zo krijgt u van Michael Rietdijk een echt met de hand getekend design. Bent u benieuwd hoe onze firma is ontstaan en wat we de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd? Bekijk dan eens deze korte bedrijfsfilm. John Groeneweg legt in een interview met Fajah Lourens precies uit hoe hij te werk is gegaan. Sinds 2020 is Michael Rietdijk, die zelf al 30 jaar werkzaam is in de firma de nieuwe trotse eigenaar van het bedrijf.

Tuinarchitect Rotterdam, Hovenier Rotterdam.

Tuinarchitect Rotterdam is ontstaan om u een unieke inkijk te geven in de werkwijze van Groeneweg Tuinaanleg. We zijn nog steeds een klein dynamisch bedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Wij luisteren naar de wensen van u als klant. Zo heeft u vanaf het eerste gesprek maar met een persoon te maken, namelijk Michael Rietdijk zelf, de exclusieve tuinarchitect van Rotterdam e.o. en tevens ook Hovenier Rotterdam.

Wat verwacht u van uw tuinarchitect en
Hovenier?

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht. Tuinarchitect  en tevens Hovenier Rotterdam, biedt haar klanten hetzelfde. We beschikken over een schat aan ervaring als hovenier en we werken zeer specialistisch waar nodig. Ook zijn we bereikbaar voor elke tuinwens. Kortom bent u op zoek naar een Hovenier? Tuinarchitect Rotterdam is u graag hierbij van dienst.

Tuinarchitect en Hovenier Rotterdam

Michael Rietdijk is naast hovenier ook tuinarchitect. Vanaf scratch of juist met respect voor bestaande elementen gaat hij aan de slag met potlood en papier om tot een gewenst resultaat te komen. Dat maakt hem als tuinarchitect Rotterdam ook een allround Hovenier Rotterdam, die door voor kleinschaligheid te blijven kiezen, zowel specialistisch alsmede betaalbaar is. Bekijk ook eens onze promotiefilm waar u voorbeelden van ons werk kunt zien in 1,5 minuut.

Hovenier Rotterdam

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere websites. Bekijk ook eens onze websites voor:

 

Klik hier voor de website:

Tuinarchitect Rotterdam

Klik hier voor de website:

Hovenier Rotterdam

 

Wenst u een afspraak met ons te maken? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of stuur ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook met ons bellen voor een persoonlijk gesprek 010-4750654