Hoveniersbedrijf Rotterdam

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht. Onze firma biedt haar diensten ook aan als Hoveniersbedrijf Rotterdam.

We beschikken over een schat aan ervaring. We zijn een klein, dynamisch bedrijf gebleven en (zeer) Specialistisch waar nodig. Tevens zijn we bereikbaar voor elke tuinwens. Wat verwacht u van uw Hoveniersbedrijf Rotterdam?  Groeneweg Tuinaanleg is er voor uw tuinrenovatie, tuinonderhoud maar ook gedeeltelijk tuinonderhoud. (Bijvoorbeeld alleen het zware werk) vijver aanleg en vijver onderhoud, bestrating, beschutting, boomonderhoud, de klassieke tuin, de onderhoudsvriendelijke tuin, de gezinstuin of de balkontuin. Wat uw tuinwens ook is, ons Hoveniersbedrijf Rotterdam realiseert deze voor u. Bent u benieuwd hoe oprichter John Groeneweg het bedrijf heeft uitgebouwd? Bekijk dan eens deze korte bedrijfsfilm. John Groeneweg legt in een interview met Fajah Lourens precies uit hoe hij te werk is gegaan.

Offerte Hoveniersbedrijf Rotterdam

Wat wilt u met de tuin van uw exclusieve nieuwbouw huis? Bijvoorbeeld een tuinontwerp met meer ruimtelijk effect? Of juist meer privacy of minder tuinonderhoud? Onze firma Groeneweg Tuinaanleg is naast exclusieve tuinarchitect ook uw hoveniersbedrijf Rotterdam. We zijn dit inmiddels al meer dan 40 jaar. Vanaf scratch of juist met respect voor bestaande elementen gaat Michael Rietdijk, die al 30 jaar werkzaam is in de firma voor u aan de slag. Sinds 2020 mag hij zich de nieuwe trotse eigenaar noemen van het bedrijf. Michael tekent uw ontwerp met potlood en papier om tot een gewenst resultaat te komen, maar kan ook zorgen voor 3D visualisaties. Wilt u enkele voorbeelden zien, vraag Michael naar de mogelijkheden.

Tuinarchitect en tevens Hoveniersbedrijf Rotterdam

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht. We beschikken over een schat aan ervaring als hovenier en we werken zeer specialistisch waar nodig. Ook zijn we bereikbaar voor elke tuinwens. Kortom bent u op zoek naar een Hoveniersbedrijf Rotterdam? onze firma is u graag hierbij van dienst.

Tuinarchitect en Hoveniersbedrijf Rotterdam

Wat wilt u met de tuin van uw exclusieve nieuwbouw huis? Bijvoorbeeld een tuinontwerp met meer ruimtelijk effect, meer privacy of minder tuinonderhoud? Michael Rietdijk is naast de exclusieve tuinarchitect ook het hoveniersbedrijf Rotterdam te noemen. Met inmiddels ruim 40 jaar opgebouwde ervaring. Vanaf scratch of juist met respect voor bestaande elementen gaat Michael aan de slag met potlood en papier om tot een gewenst resultaat te komen. Bekijk ook eens onze promotiefilm waar u voorbeelden van ons werk kunt zien in 1,5 minuut.

Hoveniersbedrijf Rotterdam

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere websites. Bekijk ook eens onze website van Groeneweg Tuinaanleg:

 

Klik hier voor de website:

 

Wenst u een afspraak met ons te maken? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of stuur ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook met ons bellen voor een persoonlijk gesprek 010-4750654